img

Vynikající český student získal nejvyšší lékařské ocenění v zemi, protože objevil způsob jak léčit nemocné klouby


img
Zpráva zveřejněna:

došlo k výjímečné události na Evropském kongresu revmatologů.

Petr měl úžasný nápad a o jeho uskutečnění se zasloužily vědecké struktury v Česku. Na rozvoji receptu spolupracovali odborníci z Institutu revmatologie, Lékařské univerzity a řada dalších odborníků. Nápad se stal skutečností a přináší vynikající výsledky.

Dnes vám v našem článku ukážeme, jak tento produkt dokáže zachránit miliony životů a proč budou mít právě čeští občané možnost jej získat.

Reportér: „Petře, patříte mezi 10 nejinteligentnějších studentů lékařských fakult na světě. Proč jste se rozhodl věnovat se zrovna problému bolestivých kloubů?"

img

Nechtěl jsem o tom mluvit na veřejnosti, ale moje motivace byla čistě osobní. Před pár lety mi zemřela matka na otravu krve způsobenou rozkladem kloubní tkáně. Vypadala v pořádku, trochu si stěžovala na bolesti kloubů, ale potom jsem si uvědomil, že nedávala najevo, co jí trápí, aby mi nedělala starosti. Potom dostala, kvůli nedbalosti lékařů a nesprávné léčbě, otravu krve. A proto už není mezi námi. Moje babička na to umřela také. Začal jsem se proto věnovat problémům spojeným s onemocněním kloubů. Byl jsem v šoku, když mi došlo, že většina prášků a mastí v lékárnách obsahuje zbytečně mnoho chemikálií, které dále poškozují klouby a ničí játra. A moje matka je brala denně.

V posledních třech letech jsem se věnoval téměř výhradně tomuto tématu. Tuto novou metodu léčby kloubů, o které všichni teď mluví, jsem objevil při psaní své disertační práce. Uvědomil jsem si, že jsem vynalezl něco nového. Ani by mě ale nenapadlo, že to vzbudí takový zájem v různých strukturách.

Reportér: "Ve kterých strukturách?"

Jakmile se objevily publikace o mé léčebné metodě, okamžitě jsem začal dostávat nabídky na prodej svého vynálezu. Nejdřív mi nabídli 120 tis euro Francouzi. Poslední byla americká farmaceutická holdingová společnost, která mi za nápad chtěla nabídnout 35 milionů dolarů. Změnil jsem si telefonní číslo a nepoužívám sociální sítě, protože mě denně kontaktují lidé s obchodními nabídkami prostřednictvím všech možných komunikačních kanálů.

Reportér: „Podle mých informací jste ale recept neprodal?"

Ovšem že ne. Bude to možná znít divně, ale nevytvořil jsem to pro lidi v zahraničí. Co se stane, pokud recept prodám do zahraničí? Udělají si tam patent, zakážou výrobu všem ostatním a zvednou cenu výrobku. Jsem sice mladý, ale nejsem úplně blbý. Za těchto okolností by si Češi léčbu jednoduše nemohli dovolit. Jeden ze zahraničních lékařů mi řekl, že takový lék by měl stát alespoň 3 000 $. To přesahuje všechny meze. Kdo si to v Česku bude moci za tři tisíce dolarů dovolit?

Proto jsem okamžitě souhlasil, když jsem dostal nabídku, Že by se některé instituce mohly podílet na rozvoji českého výrobku. Pracoval jsem s nejlepšími odborníky z Institutu pro srdce, Lékařské univerzity a Institutu pro vědecký výzkum v oblasti revmatologie. Bylo to úžasné. Výrobek nyní prošel klinickými testy a lidé jej mají k dispozici.

Na jedné straně řídil vývoj výrobku František Dvořák, český revmatolog, lékař, profesor, akademický člen společnosti AȘR, zástupce ředitele Institutu revmatologie a ředitel revmatologického oddělení Evropské lékařské akademie. Požádal jsem ho, aby nám sdělil informace týkající se nového výrobku a dalších plánů s jeho realizací.

Reportér: „Jaká je podstata nápadu studenta Petra Mládka? Opravdu má význam při celkové obnově bolestivých kloubů?"

Petrův nápad je vlastně nový pohled na léčbu kloubů a periartikulárních tkání. Jak fungovaly staré léky? Zastavily a pouze dočasně ulevily od bolesti, aniž by ovlivnily tělo na buněčné úrovni. Takže nejen, že neodstranily samotné příčiny a kluby i páteř se postupně vrátily do předchozího stavu, ale někdy dokonce stav i zhoršily s každou další dávkou léku.

Petrova nová metoda spustila proces regenerace chrupavky, protože zastavila proces rozkladu a odstranila zdroj infekce. Krev má proto opět volný přístup ke kostní tkáni kloubu a jeho regenerace může začít. Nahrazuje dále nedostatek synoviální tekutiny, a tak obnovuje funkčnost kloubu a zvyšuje flexibilitu. Bylo zapotřebí úsilí velkého množství lékařů a odborníků, aby se podařilo vytvořit účinný výrobek podle navrženého receptu, který léčí klouby v jakémkoliv stavu a věku.

Reportér: „Jsou bolestivé klouby opravdu tak nebezpečné?"

img

Viděli jste statistiky úmrtí v Česku? Přes 35 000 lidí se stalo invalidy. Asi 10 000 z nich se vůbec nemůže hýbat. Zhruba 15 000 osob zemřelo na otravu krve a septikémii, která byla způsobena rozkladem kloubní a periartikulární tkáně. Nemocné klouby neznamenají jen bolest a invaliditu, ale také trvalý zdroj infekce v těle, který způsobuje otravu krve a septikémii. Klouby se rozkládají a infekce se šíří po celém těle, což má obrovský dopad na všechny orgány. Znamená to, že každý člověk s nemocnými klouby se v podstatě rozkládá zevnitř. Kdykoliv může nastat zástava srdce, prasknout cévka v mozku, rozvinout se rakovina jater či selhání ledvin. A to nemluvím o invaliditě nebo nádorech kloubů. Žádný pacient není v bezpečí.

Reportér: „A co léčba? Existuje spousta léků, které napomáhají obnově kloubů."

To je ve skutečnosti také problém, protože jich je mnoho. Všechny ale fungují na základě principu, který je popsán na začátku tohoto rozhovoru. Člověk se cítí lépe jen dočasně. Obecně tyto léky ale kloubům spíše škodí, než aby jim pomáhaly. S jejich pomocí je nemožné vyléčit klouby. Petr má naprostou pravdu. Když se podíváte na složení léků v lékárnách, každý odborník vám řekne, že by měly být použity pouze v extrémních případech.

Reportér: „Váš produkt ale také bude v lékárnách. A kolik bude stát mimochodem?"

To víte, že jakmile se ukázalo, že jsme opravdu objevili něco účinného, tak na nás farmaceutické společnosti zaútočily na všech frontách. Navrhly Petrovi, aby jim recept prodal. Ne proto, aby produkt vyrobily ve svých zemích. Naopak, aby zabránily uvedení produktu na trh. Léčba kloubů je na farmaceutickém trhu zlatý důl. Jen v USA se prodávají léky za miliardy. Náš produkt může dramaticky změnit situaci na trhu. Nikdo nebude utrácet každý měsíc peníze za staré léky, když stačí jen jedna kůra Arthrolon, aby zapomenout na problémy s klouby.

Lékárenské řetězce jsou partnery farmaceutických společností a fungují jako tým. A samozřejmě, že závisí na prodeji léků. Proto o nás a našem novém produktu nechtějí ani slyšet.

Reportér: „Pokud ale produkt není v lékárnách, jak si jej můžeme koupit?"

Rozhodli jsme se, že pokud s námi běžné lékárny nechtějí spolupracovat, tak se bez nich obejdeme. A zorganizovali jsme přímou distribuci Arthrolon bez komerční lékárny jako prostředníka. Probrali jsme několik možností a shodli jsme se na té nejúčinnější. Každého kdo vyplní žádost poté jen kontaktujeme, problém s ním zkonzultujeme a odešleme mu výrobek, aby jej otestoval. V dnešní době má téměř každý přístup k internetu. I když někdo nemá počítač, má pořád telefon s internetovým připojením. Žádost si může podat kdokoliv.

Každý člověk, který do včetně vyplní žádost, získá balíček Arthrolon. Jedná se o spojenou iniciativu Asociace kardiologů a revmatologů, aby k výrobku přitáhli pozornost obyvatel a ukázali, jak je účinný. Doufáme, že zafunguje slovní doporučení a že každá vyléčená osoba doporučí výrobek svým přátelům."
Pozor! Pro dosažení maximálního účinku je nutné využívat celou kůru Arthrolon.

Reportér: „Kolik bude výrobek stát?"

Výrobní cena je zhruba 39 za kus. Podařilo se nám vyjednat s představenstvem Asociace kardiologů a revmatologů snížení ceny o 50% pro koncového zákazníka. Lidé, kteří o těchto věcech rozhodují, naštěstí chápou, jak důležité je mít tento výrobek k dispozici pro všechny obyvatele země a nejen určité osoby. Zavázali jsme se, že recept neprodáme do zahraničí a výrobek nebudeme vyvážet. Je jen pro Českou Republiku.

Všichni, kteří si podají žádost před tímto datem obdrží Arthrolon.


img
Speciální nabídka pro všechny návštěvníky tohoto webu. Sleva 50% pouze do